nowicjusz_87 Napisano Listopad 19, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2007 Witam wszystkich użytkowników Linux jako zagorzały fan i fascynat tego systemu jestem zawiedziony ponieważ po zakupie nowego komputera Amilo pro v3515 edition nie mogę zainstalować jakiejkolwiek Fedory ciągle ten sam problem sterownik do X11 sam ja mój nick wskazuje jestem początkujący ale trochę sie znam ale za mało widocznie. Dlatego potrzebuje pomocy wspaniałej społeczności jaką stworzył Linux BŁAGAM O POMOC JA NIE WYTRZYMAM DŁUŻEJ Z TYM WINDOWSEM!!! !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alienv Napisano Listopad 19, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2007 jakiś konkretny błąd ?? to że jesteś początkujący nie zwalnia Cię z opisania (w miarę dokładnie) błędu , bo ten "opis" mówi niewiele (w porywach do nic) spróbuj odpalić instalator w niskiej rozdzielczości, być może tu jest problem linux lowres lub linux resolution=640x480 chociaż obie opcje powinny działać tak samo jeśli i to nie pomoże, : linux text i już x-y się nie będą przerwacać podczas instalacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 20, 2007 Dodam jeszcze, że aby wpisać polecenia podane powyżej należy po uruchomieniu płyty instalacyjnej i pojawieniu się ekranu z menu wyboru nacisnąć klawisz <escape>. jakiś konkretny błąd ?? to że jesteś początkujący nie zwalnia Cię z opisania (w miarę dokładnie) błędu , bo ten "opis" mówi niewiele (w porywach do nic) W pełni zgadzam się z przedmówcą. Jak zwykle w takich przypadkach zaproponuję odwiedzenie i zapoznanie się z http://rtfm.killfile.pl/#precyzja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi