Darth Napisano Listopad 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2007 Witam ! Mam problem z yumem w Fedorze 8, gdy uruchamiam dodaj/usuń oprogramowanie i aktualizacja oprogramowania yum podczas pobierania informacji o oprogramowaniu zwiesza się. pasek stanu dochodzi do końca i nic. Z terminala yum zaktualizawał system bez problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Dog Napisano Listopad 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2007 Ja mam to samo czasami z yumexem, nie wiem od czego to zależy. Najlepiej się instaluje z konsoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adams24 Napisano Listopad 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2007 to samo miałem ale w koncu zaczeło działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordD Napisano Grudzień 3, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 3, 2007 To samo mam od dłuższego czasu. Zazwyczaj używam konsoli, ale czasem potrzebuję jednak tego narzędzia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 3, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 3, 2007 "Dodaj/Usuń Programy" (czyli pirut o ile się nie mylę ) to totalna porażka. Jeśli ktoś ma jakieś problemy z konsola albo po prostu chce "mieć ładnie", to już lepiej korzystać z yumex. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi