MC' Napisano Grudzień 4, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2007 Witam, W berylu była taka fajna ikonka w tray'u przez którą po PPM można się było dostać do wszystkich ustawień beryla i emeralda. Jest coś takiego dla Compiz-Fusion? Pozdrawiam MC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Dog Napisano Grudzień 4, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2007 Jest, nazywa się fusion-icon-qt , przynajmniej u mnie pakiet ma taką nazwę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Grudzień 4, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2007 W yumie go nie widzę. To jakiś "zewnętrzny" pakiet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Grudzień 4, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2007 Tak. Na razie nie ma go w oficjalnym repo. Możesz sobie dodać nieoficjalne jeśli bardzo potrzebujesz wget http://www.dfm.uninsubria.it/compiz/fusion/compiz-fusion.repo cp compiz-fusion.repo /etc/yum.repos.d/ Bardzo możliwe, że pobranie Fusion Icon będzie wymagało instalacji całego Compiza z tego repo i usunięcia Compiza z repo Fedory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Grudzień 4, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2007 Tak. Na razie nie ma go w oficjalnym repo. Mam nadzieję, że nidługo się pojawi oficjalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karlik Napisano Grudzień 4, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2007 Przy najbliższej aktualizacji fusion-icon powinien być dostępny w repozytorium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Grudzień 6, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 6, 2007 Przy najbliższej aktualizacji fusion-icon powinien być dostępny w repozytorium Co prawda aktualizacja dla compiz-fusion była ale icona nie diodali (przynajmniej ja jej nie widzę) ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Dog Napisano Grudzień 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 6, 2007 Nie martw się, nowego kernela też nie... zastanawia mnie jaki jest sens dodawać kmod-ndiswrapper jak się nie dodaje kernela, no ale ja się przeca nie znam... Najlepiej pociągnij sobie compiz-fusion wg instrukcji IntrudeWBoya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karlik Napisano Grudzień 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 6, 2007 MC': aktualizacja o której mówisz była przed napisaniem przeze mnie posta Black Dog: a ja proponuję zamiast się bawić w dodatkowe repo albo poczekać aż będzie w oficjalnym (jak pisałem powinno być przy następnej aktualizacji) albo ściągnąć z koji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi