zyziopsz Napisano Grudzień 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2007 Witam Zainstalowałem u siebie na komputerze Fedorke 3.(mam słaby sprzęt) I mam następujący problem a mianowicie jak zainstalować sterowniki do karty wifi te z seriallmonkey co przechodzą w monitoremode.Jakich plików potrzebuje oprócz sterowników. Wersje jądra systemu mam 2.6.9-1.667. Wielka prośba czy mógłby ktoś mi wytłumaczyć to łopatologicznie dopiero się ucze i prosiłbym o wyrozumiałość . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2007 Zainstalowałem u siebie na komputerze Fedorke 3.(mam słaby sprzęt)FC3 to już trup, z całym szacunkiem dla historii Wymagania dla FC3 nie różnią się od wymagania dla chciażby F7 czy F8: Fedora 7 requires an Intel Pentium or better processor, and is optimized for Pentium 4 and later processors. Recommended for text-mode: 200 MHz Pentium-class or better Recommended for graphical: 400 MHz Pentium II or better Minimum RAM for text-mode: 128MiB Minimum RAM for graphical: 192MiB Recommended RAM for graphical: 256MiB This section lists the CPU specifications required by Fedora Core 3. Recommended for text-mode: 200 MHz Pentium-class or better Recommended for graphical: 400 MHz Pentium II or better Minimum for text-mode: 64MB Minimum for graphical: 192MB Recommended for graphical: 256MB Będziesz miał sporo kłopotów ze wsparciem dla tak starej wersji, bo już niewiele osób ją posiada. Można powiedzieć, że nikt lub prawie nikt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziopsz Napisano Grudzień 8, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2007 FC3 to już trup, z całym szacunkiem dla historii Wymagania dla FC3 nie różnią się od wymagania dla chciażby F7 czy F8: Będziesz miał sporo kłopotów ze wsparciem dla tak starej wersji, bo już niewiele osób ją posiada. Można powiedzieć, że nikt lub prawie nikt. Poradziłem sobie ze sterkami poszły brakowało pakietu kern 2-x.... src zainstalowały się sterowniki a teraz pytanie jak zmienić maca mojej karcie ?? Kiedy biorę opcje bind mac adress system się wykręca Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi