DP0150 Napisano Grudzień 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2007 Co zrobić, aby używać BPH w Firefox pod FC8? Oto mój przepis: 1.) Zainstalować javę sun'a 2.) usunąć "The IcedTea web browser plugin." Myk jest w 2.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2007 Poszukaj - był temat na forum. Nie interesuje się tematem, więc nie wskażę odnośnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klimas7 Napisano Grudzień 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2007 Zainstalowanie javy od sau'a rzeczywiście pomaga, natomiast jeżeli chciałbyś robić przelewy to trzeba startować firefoxa w ten sposób: export LC_ALL=pl_PL; firefox albo z konsoli albo sobie tak skrót zdefiniuj- wczoraj z tym walczyłem Działa (_acha_ → aha) ORT a HowTo z instalacją javy pod f8 jest pełno u mnie działał sposób z fedoraguide http://www.fedoraguide.info/index.php/Main..._.28Method_1.29 pz szukamy, szukamy i jeszcze raz szukamy .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi