Lary666 Napisano Grudzień 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2007 Jako, ze to moj pierwszy post to witam wszystkich. Jestem nowym posiadaczem Fedory 8. Postanowilem sobie zainstalowac stery do Radeona 9200. Robilem wszystko tak jak pisze w instrukcji do momentu kiedy musze zrestartowac system. Zrobilem to i ku mojemu zdziwieniu laduje sie, ale nie pojawia sie juz okno logowania, ogolnie cale srodowisko graficzne padlo :/ Nie jestem jakims geniuszem w kwestii Linuxsowej i przez to prosze was o pomoc. Da sie cos z tym zrobic czy pozostaje mi tylko instalacja na nowo? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Grudzień 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 21, 2007 Za dużo pytań do zadania by tobie pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 21, 2007 Robilem wszystko tak jak pisze w instrukcjiMoże i jest napisane, ale nie wiemy w której, więc nie spodziewaj się, że zgdaniemy. Da sie cos z tym zrobic czy pozostaje mi tylko instalacja na nowo?Prawdopodobnie masz w katalogu /etc/X11 kopię pliku xorg.conf sprzed instalacji, więc na pewno da się bez reinstalacji systemu powrócić do konfiguracji sprzed instalacji sterowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary666 Napisano Grudzień 23, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 23, 2007 Może i jest napisane, ale nie wiemy w której, więc nie spodziewaj się, że zgdaniemy. Przepraszam moje niedopatrzenie A wiec poradnik zaciągnąłem stad Instalacja Sterowników Ati Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi