Tyski Napisano Grudzień 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 21, 2007 Witam mam taki mały problem nie wiem jak zainstalować sterowniki do Nvidi posiadam GF8500 GT i jakby ktoś mógł mną pokierować bo z Fedorą mam styczność 1 raz z góry dziękuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 21, 2007 Witam mam taki mały problem nie wiem jak zainstalować sterowniki do Nvidi posiadam GF8500 GT i jakby ktoś mógł mną pokierować bo z Fedorą mam styczność 1 raz z góry dziękuje . Ponieważ to pierwszy raz to od razu proponuję nauczyć się wyszukiwania we własnym zakresie Na zachętę lektura podana pod nosek Łaskawego Pana → http://www.google.pl/search?source=ig&...oogle&meta= No i żeby uniknąć problemów, to od razu napiszę - nie wpadnij przypadkiem na pomysł instalowania z binarek dostępnych na stronie nvidia.com. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roger_sanchez87 Napisano Grudzień 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 22, 2007 Zawsze należy zacząć od FAQ, następnie j.w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi