MC' Napisano Styczeń 10, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 10, 2008 Witam, Według twórców KDE w wersji 4 już niedługo będzie miało swoją premierę. Chciałem dlatego zapytać: 1. Jeśli już używaliście to jakie są wasze wrażenie warto od razu przechodzić? 2. Kiedy KDE4 pojawi się w oicjalnych repo? Z góry dzięki za odpowiedzi Pozdrawiam MC' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Styczeń 10, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 10, 2008 (1.) Jak dla mnie super. Warto przeczytać http://www.jarzebski.pl/read/kde-4-rev-758000.so Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Styczeń 10, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 10, 2008 Heh z tego opisu to wcalale to mi się nie podoba :lammer: Jeśli tak to poczekać trzeba będzie do 4.1 pytanie tylko ile trzeba a nie czekać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SurX Napisano Styczeń 11, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2008 ja nie podobam sie pasek dolny .. ale tylko fajna przegledarka folderow ;] .. myysio ,chyba jestes za niewinny ? a walsnie nigdy nie zainstalowales tego kde 4 i tak mialbys sprawdzic jaki jest dobrze kde 4 . moja opinia : zlezbudowane menu i tak ale nei ma konfiguracji zeby zmienic pasek i menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Styczeń 11, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2008 Ja uzywam Gnome juz z 2 latka ale z ciekawoscia przygladam sie temu nowemu KDE. Poki co 4.0.0 to raczej pole do testowania nowosci. Przy 4.1 mysle bedzie juz mozna spokojnie probowac sie przesiadac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Styczeń 11, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2008 Co do menu standardowego z kde 4.0 KICKOFF to faktycznie jak dla mnie porażka ale mozna je będzie zastąpić przez coś co się nazywa Lancelot a to już wygląda miodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kavuka Napisano Styczeń 12, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2008 Może ktoś napisze, kiedy można się spodziewać KDE 4.0 w oficjalnych updatach? Chodzi mi o to, czy będzie to 1-2 dni, czy tydzień-miesiąc. Pozdawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SurX Napisano Styczeń 12, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2008 Może ktoś napisze, kiedy można się spodziewać KDE 4.0 w oficjalnych updatach? Chodzi mi o to, czy będzie to 1-2 dni, czy tydzień-miesiąc. Pozdawiam. trzeba poczekac na wydanie fedora 9 ;] ktory zawiera to Kde 4.1 , a potem bedzie update dla roznych fedora . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Styczeń 12, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2008 Ciekawscy mogą skorzystać z pakietów rawhide, działa całkiem stabilnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Styczeń 12, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2008 https://www.redhat.com/archives/fedora-test...y/msg00145.html http://www.deadbabylon.de/blog/bilder/kde4/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twoface Napisano Styczeń 17, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2008 ja nie podobam sie pasek dolny .. ale tylko fajna przegledarka folderow ;] .. myysio ,chyba jestes za niewinny ? a walsnie nigdy nie zainstalowales tego kde 4 i tak mialbys sprawdzic jaki jest dobrze kde 4 . moja opinia : zlezbudowane menu i tak ale nei ma konfiguracji zeby zmienic pasek i menu. offtop: Mowisz w jakimś narzeczu? Może warto przeczytać raz to co się napisało. Ja też czekałem z niecierpliwością na KDE4 i trochę smutno się zrobiło że trzeba czekać na 4.1. No niby można zainstalować 4.0 ale nie chce mi się użerać z niestabilną wersją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Styczeń 17, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2008 offtop: Mowisz w jakimś narzeczu? Może warto przeczytać raz to co się napisało. Nie trudno się domyślić, że polski nie jest językiem ojczystym kolegi. Pomyśl, zanim napiszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twoface Napisano Styczeń 21, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 21, 2008 A no rzeczywiście po przeczytaniu innych jego postów można to wywnioskować. Ale mamy teraz taką młodzież która wiele nie odbiega poziomem języka polskiego od tego. A nieuków trzeba karcić. Sory za pomyłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marciek Napisano Styczeń 24, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 24, 2008 Mam pytanie co mam zainstlowac zeby miec " kde4 ": zainsalowalem wszystko co mialo Kde...4.0 " i nie mam go przy wyborze sesji podczas logowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Styczeń 25, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 25, 2008 A jak to zainstalowałeś i co dokładnie zainstalowałeś i skąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi