goodbeey Napisano Styczeń 19, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 19, 2008 mam problem, jak odczytac stara baze danych? w php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 19, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 19, 2008 jak odczytac stara baze danych?Starym programem? Wróżek tu nie ma. Może ze dwa słowa co to za baza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goodbeey Napisano Styczeń 20, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 20, 2008 Starym programem? Wróżek tu nie ma. Może ze dwa słowa co to za baza? http://www.tropiciele-tajemnic.com/tropici...baza_13_09_2007 tu masz baze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 20, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 20, 2008 No to jak byk napisane, że to MySQL? Plik jest plikiem eksportu bazy, wszystkie polecenia są poleceniami SQL. W czym problem? Instalujesz mysql i uruchamiasz ten skrypt, do którego link podałeś powyżej. Powinno się zaczytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goodbeey Napisano Styczeń 20, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 20, 2008 a jak? bo ja w tym zielony jestem... z góry przepraszam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjj Napisano Styczeń 20, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 20, 2008 Google: +MySQL +restore. Może być po polsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi