uosiu Napisano Październik 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 14, 2006 Hadron bardzo ladna przezroczystosc :-) Moge wiedziec jak taka zrobiles ? zainteresuj sie XGL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PhockouS Napisano Październik 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 14, 2006 to menadzer okien podobnie jak KDE ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Październik 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 14, 2006 nie to zmodyfikowany Xserwer, ktory w polaczeniu z compizem (menazer okien [te ramki w okol okien - dekoracje]) daje takie efekty. poczytaj na forum o XGL i musze cie ostrzez ze ciagnie duzo ramu- mi nawet 350mb po 5h pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Październik 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2006 A oto moje...moze nie jest piękne ale sie juz do tego przyzwyczaiłem:) http://img179.imageshack.us/img179/5735/zrzutekranu2jv5.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Październik 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2006 http://img208.imageshack.us/my.php?image=vistazq8.jpg wiem ze heretyk ze mnie, ale KDE mam juz dopieszczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Październik 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2006 uosiowi trzeba dać upomnienie 1.Od KDE sie nie odchodzi 2.Microsoft Cie udusi za to że zmieniłeś ich produkt :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Październik 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2006 jak dla mnie to masakra, żeby upodabniać wygląd do windy :/ ale prezentuje się nieźle, to fakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Październik 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2006 jak dla mnie to masakra, żeby upodabniać wygląd do windy :/ ale prezentuje się nieźle, to fakt A to nie była przerobiona Winda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Październik 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2006 to jest XP upodobniony do visty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
massakra Napisano Październik 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2006 Moj pulpit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M&M Napisano Październik 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2006 ten Xgl to kiedys w korrorze byl zapoczatkowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Październik 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2006 hahah- i tak masz ikony vista inspirated M&M to juz kolejne pudlo- XGL pochodzi od SuSE -> http://en.opensuse.org/Xgl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Październik 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2006 A to nie była przerobiona Winda? hehe, nawet nie przyszło mi to do głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Październik 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2006 hehe, nawet nie przyszło mi to do głowy a ikon nie widzi babcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Październik 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2006 nie można podmienić? mnie to lata, ale są maniacy, którzy bawią się takimi rzeczami Dziadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi