gogiel Napisano Marzec 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2004 Gdzie znajdę pakiet kde-i18n-pl dla Fedory?? Czy mogę korzystać z tego pakieta dla RH 9.0 bez komplikacji?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tidnab Napisano Marzec 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2004 Znajdziesz na forum - poszukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doriath Napisano Marzec 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2004 Gdzie znajdę pakiet kde-i18n-pl dla Fedory?? ftp://ftp.pbone.net/mirror/ftp.kde.org/pu...t/Fedora/noarch Pozdrawiam, Doriath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DjShadow Napisano Marzec 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2004 Standartowy... http://www.lynucs.org/index.php?screen_id=...51cd0b&p=screen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2004 Standartowy... http://www.lynucs.org/index.php?screen_id=...28&p=screen tam nic nie ma --- poza tym fajny pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Marzec 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2004 Standartowy... http://www.lynucs.org/index.php?screen_id=...28&p=screen tam nic nie ma --- poza tym fajny pozdr sit :twisted: znowu mnie wywaliło .... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Marzec 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2004 po reinkarnacji mojego GNOME (pisałem o tym ) powróciłem do starych układów z odrobiną fajerwerków :mrgreen: GNOME ThE BesT <--- jak widać na załączonym obrazku 8) upgrade autora: 2004-05-07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q3KinG Napisano Maj 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 7, 2004 A mnie gDesklets wywala taki blad: (gDesklets:4332): GnomeUI-WARNING **: While connecting to session manager: Authentication Rejected, reason : None of the authentication protocols specified are supported and host-based authentication failed. Co zrobic ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Comrade Napisano Czerwiec 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 19, 2004 Mam male pytanie. Co należy zrobić aby gDesklets uruchamiało się po starcie systemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Czerwiec 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 19, 2004 Mam male pytanie. Co należy zrobić aby gDesklets uruchamiało się po starcie systemu? dodać do atostartu ... zależy jakiego środowiska używasz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danveld Napisano Czerwiec 23, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 23, 2004 Hej marcYr, jak sie nazywają te wskaźniki stanu systemu co masz po prawej stronie? To coś od karamby jest czy jak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Czerwiec 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 24, 2004 Hej marcYr, jak sie nazywają te wskaźniki stanu systemu co masz po prawej stronie? To coś od karamby jest czy jak?? To stary poczciwy gkrellm (z odpowiednią skórą ) ... w sumie nic poza nim teraz nie używam - jest wystarczająco piękny i funkcjonalny... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Comrade Napisano Czerwiec 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25, 2004 Witam, Całkiem przyjemna ta zabawa z FC2. Mam jeszcze jedno pytanie, skąd można pobrać takie fonty jak na screenie u marcYr'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Czerwiec 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25, 2004 Witam, Całkiem przyjemna ta zabawa z FC2. Mam jeszcze jedno pytanie, skąd można pobrać takie fonty jak na screenie u marcYr'a? FoNtY nie musisz dziękować ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Comrade Napisano Czerwiec 27, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2004 Nie muszę, ale chyba nie zaszkodzi. Thanks! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi