marcYr Napisano Wrzesień 27, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 27, 2004 [...]Jak zrobiliście takie fajne paski w Karambie?? Pościągałem tego stuffu jak mrówków, ale nie potrafię tego obrobić, żeby jakotako wyglądało. [...] Jakie "paski" - dolny - żeby nie było niedomówień - to zwykły panel KDE (z włączoną przezroczystością ) nie lubie tych wielgachnych i przebajerzonych motywów karamby w tym przypadku, bo są dla mnie niewygodne i niepraktyczne - a zwykły panelek wystarczy w zupelności. Co do reszty to o co konkretnie pytasz? w sumie to standardowe motywy - trudnosc zdobycia - bardzo mała ... reszta to tylko wyczucie smaku pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
/\/0 /\/4/\/\3 Napisano Wrzesień 27, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 27, 2004 Jak zrobiliście takie fajne paski w Karambie?? Pościągałem tego stuffu jak mrówków, ale nie potrafię tego obrobić, żeby jakotako wyglądało. Ja nie robilem tego w karambie tylko w gdesklets pod gnome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Październik 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 1, 2004 ostani zrzucik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Październik 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 1, 2004 ostani zrzucik ostrooo kozacckkiiii... skad masz ta czcionke ?? fajna taka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Październik 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2004 http://coxis.webhop.net/zrzutki/11.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Październik 4, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2004 1.http://www.lynucs.org/index.php?screen_id=...1b9964&p=screen 2.http://www.lynucs.org/index.php?screen_id=...852450&p=screen 3.http://www.lynucs.org/index.php?screen_id=...272d85&p=screen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alexo Napisano Październik 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2004 mam pytanko jak sicganalem themes do gnome i rozpakowalem go (powstal plik gtk ) to co z nim trzeba dalej zrobic.. ??? dalem np zaistnaluj nowy motyw ale i tak nie moge go wybrac w opcjach (_wogule_ → w ogóle) ORT jakby nie istnial help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Październik 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2004 wrzuć do .themes , ikony do .icons oj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Styczeń 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2005 Już nikt nie robi zrzutek ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Styczeń 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 26, 2005 zrzutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Styczeń 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 26, 2005 zrzutka to na pulpicie jak sadze to GkrellM, ale skórka wzieta skąd? Bo dysponuje roznymi skorkami ale tej nie widzialem, fajna taka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Styczeń 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 26, 2005 to standardowa skórka dołaczona do rpm ze skórkami : prime_23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Styczeń 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 26, 2005 Ja skomnie, ale wygodnie. Próbowałem z KDE ale niewyszło, karamba ble... Zostałem przy Gnome bez niczego. Niektóre ikony z Maca Tapeta klasyczna. Sami zobaczcie... zrzutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Styczeń 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2005 To i ja swoją zrzutkę wystawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterx Napisano Styczeń 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2005 No to moj skromny ZrzuciK ZrzuciK2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi