@Sorror Napisano Styczeń 30, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2008 Otóż zakupiłem w Orange internet bezprzewodowy wraz z kartą Option GlobeTrotter GT Max 7.2. I choć nie mam większych nadziei, chciałbym spytać czy któryś z forumowiczów zmusił tę kartę do działania pod Fedorą (w moim przypadku FC6). Oczywiście znam wszystkie (jak mniemam) sposoby dokonania tego, lecz w moim przypadku zawiodły i z pomocą konkretnej osoby chciałbym dojść co zrobiłem źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Luty 1, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 1, 2008 niestety osobiście nie mogę Ci pomóc, ponieważ instalacja podobnej karty jest jeszcze przede mną, z tego względu byłbym wdzięczny gdybyś podzielił się jak podejść do tematu, ponieważ jeżeli czas pozwoli powalczyłbym ze swoją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Luty 1, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 1, 2008 W poniedziałek lub wtorek instaluję FC8, wtedy jeszcze raz powalczę z kartą i dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Luty 5, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 5, 2008 Bez szans, to chyba awykonalne pod FC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maskaz Napisano Luty 6, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 6, 2008 Bez szans, to chyba awykonalne pod FC http://www.pharscape.org/component/option,...iewtopic/t,210/ how to, po yngielu, co prawda, ale dla chcacego nic trudnego Cheers p.s. how to dla fc6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Luty 6, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 6, 2008 Umiem googlować Ten opis dotyczy sieci dialup bez PIN-u i choć wiem, że wystarczyłoby dodać wartość CPIN dla ppp, to i tak nie działa. Zdążyłem już przeczytać całe forum PHARscape. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi