Tobiasz Dziubiński Napisano Luty 2, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 2, 2008 http://img514.imageshack.us/my.php?image=erroext6.png Co jest nie tak? Wiem ze mam jakis problem z java. I nawet wiem jaki niekompatybilne wersje... Azureus mi nie dziala i sie z tym pogodzilem, wazne ze w przegladarce dziala i kompiluje mi programy.... Ale IRC sobie nie wybacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Luty 2, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 2, 2008 A może klient oparty na qt, np. xchat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Luty 2, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 2, 2008 A może klient oparty na qt, np. xchat? Xchat nie jest oparty na qt, tylko na gtk [ecik@ecik ~]$ rpm -q --requires xchat |grep gtk libgtk-x11-2.0.so.0()(64bit) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Luty 2, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 2, 2008 Wchodząc w ten topic z tego sobie zdałem sprawę i pomyślałem, że na ten temat może być nowy post Racja, mój błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tobiasz Dziubiński Napisano Luty 2, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 2, 2008 CZyli.... Mam zainstalwoac xchat bo nie rozumiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Luty 2, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 2, 2008 Spróbuj, całkiem przyjemna aplikacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Luty 2, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 2, 2008 No i zapraszamy od razu na #fedora-pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Luty 3, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2008 Tak skorzystaj z programu do IRCa np xchat albo ten irc wbudowany w Opere i polacz sie z serwerem FreeNode (irc.freenode.net) i wbijaj na nasz kanal: #fedora-pl. Zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tobiasz Dziubiński Napisano Luty 3, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2008 No niby dziala! Czekam 5 minut i nikt nic nie napisal... Czy to wina czegos czy poprostu trafilem na taka godzine? Dodam ze widze liste zalogowanych w prawej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Luty 3, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2008 W tych godzinach nie spodziewałbym się dużego natężenia rozmów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi