zyguli Napisano Luty 14, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 14, 2008 Używam nagrywarki DVD na SATA Samsung SHS203N i przy wypalaniu płyt, na samym początku Brasero wyswietla komunikat w oknie postępu "tworzenie sum kontrolnych dla plików obrazów". Ten proces trwa bardzo długo, dłużej, niż wypalanie w prędkości 17x. Czemu tak jest i jak temu zaradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Luty 14, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 14, 2008 Może mały OT ale ja osobiście używam Brasero i GnomeBakera jak jeden nie daje rady to drugim próbuję i zazwyczaj daje radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Luty 14, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 14, 2008 Ten proces trwa bardzo długo, dłużej, niż wypalanie w prędkości 17x.U mnie może nie trwa dłużej niż wypalenie płyty, ale też jestem ciekaw czy w ogóle da się tego pozbyć. W K3b można ten proces po prostu anulować a w Brasero - nie Obawiam się, że trzeba poczekać na kolejne wersje programu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyguli Napisano Luty 16, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2008 Poradziłem sobie raz-dwa Gnome Bakerem. Mam nadzieje, że Brasero poradzi sobie z tym w przyszłości, bo podoba mi się jego prostota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi