LordD Napisano Luty 17, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 17, 2008 Poszukuję jakiegoś dobrego klona gry Cannon Fodder, na Linuksa oczywiście. Nie musi być to dosłowny klon, ale podobna gra, z podobnym klimatem i podobną miodnością. Jeśli macie jakieś namiary na takie cudo to dajcie znać. Ja szukałem i nic nie znalazłem niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Luty 17, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 17, 2008 Na google zbanowali? Dosłownie 2 min szukania, może gra nie identyczna ale podobna. BankiZ! Do takich gier polecam także Wine powinno pójść. Kamills Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordD Napisano Luty 17, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 17, 2008 Sorki, ale nie widzę podobieństw miedzy tą grą a Cannon Fodder. Bankiz! przypomina raczej Liero P.S. A tak przy okazji.... gdzie mogę znaleźć jakiś kompleksowy poradnik jak kompilować programy/gry ze źródeł na Fedorze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Luty 17, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 17, 2008 A nie działa oryginał pod dosboksem, albo emulatorem Amigi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordD Napisano Luty 17, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 17, 2008 Ale ja nie chce oryginału! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi