Jasiek_M Napisano Marzec 15, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2008 Witajcie! Mam taki problem z mikrofonem że w rozmowie testowej nie jest mi odtwarzana moja wiadomość a tylko dwa piknięcia od razu po sobie, ja słyszę swój głos w komputerze ale Skype go nie słyszy:( Co Zrobić? Bo mam Mikrofon Capture i Boost załączone więc powinno wszystko grać. Pozdrawiam! Jasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amos Napisano Marzec 15, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2008 Musisz wejść do Opcje -> Urządzenia dźwiękowe i tak długo z nimi kombinować, aż usłyszysz siebie w Skype Test Call... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek_M Napisano Marzec 15, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2008 Wielkie dzięki... pomogło. Niedługo planuje odpalić kamerkę ale to potem bo niezbyt wierzę że to możliwe bo nie ma do niej sterów pod Linuksa a bez nich raczej nie ruszy, może jest jakaś firma które produkuje kamerki pod Linuksa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Marzec 15, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2008 Odpowiedź masz w swoim wątku dotyczącym kamerki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gocha Napisano Marzec 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 22, 2008 blagam npiszcie mi dokladna informacje.. ;/ nie znam sie nic ale wiem ze moj mikrofon jest dobry ;p nikt mnie nie slyszy ;/ ale ja slysze wszystkich ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi