mckalyka Napisano Marzec 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2008 Witam. Ściągnąłem sobie ostatnio fedore 8 z polskiej strone=y, niestety po angielsku. Czy jest jakis sposób na spolszczenie jej czy musze ściągnąc nową po polsku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf Napisano Marzec 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2008 Fedora jest jedna. jezyk systemu (i instalacji) wybierasz podczas instalacji. zrobiles to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mckalyka Napisano Marzec 18, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2008 Fedora jest jedna. jezyk systemu (i instalacji) wybierasz podczas instalacji. zrobiles to? Oczywiście, Zmieniłem język na polski i nic to nie dało, wszytsko po angielsku a gdy próbuje zmienić jezyk w ustawieniach to zawisa mi komp. Dodam że mam fedore na CD z KDE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf Napisano Marzec 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2008 oki, doinstaluj ten pakiet: kde-i18n-Polish-3.5.9-4.fc8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Marzec 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2008 Albo tak bardziej ogolnie yum install kde-i18n-Polish Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mckalyka Napisano Marzec 19, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2008 Poszło. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 19, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2008 Dodam że mam fedore na CD z KDE.Tzn. że masz LiveCD? Jeśli tak, to obawiam się, że instalację pakietu kde-i18n-Polish będziesz musiał wykonywać każdorazowo po uruchomieniu systemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi