Lary666 Napisano Marzec 20, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2008 Witam. Mam laptop MSI VR610X i za każdym razem gdy instaluje Fedore to są problemy, tzn. instalacja przebiega bez zarzutu, ale po restarcie LiveCD nie umie się uruchomić. Co instalacja to inne błędy. Wygląda to tak jakby program rozruchowy się sypał cały czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 20, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2008 (...)ale po restarcie LiveCD nie umie się uruchomić. Co instalacja to inne błędy.To LiveCD czy instalacja? Może więcej szczegółów? Co się sypie w tym programie rozruchowym? Jakieś błędy? exbros gdzieś dzisiaj pisał, że wróżki już na święta wyjechały. Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary666 Napisano Marzec 20, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2008 To LiveCD czy instalacja? Źle to ująłem, instaluje system z LiveCD Może więcej szczegółów? Co się sypie w tym programie rozruchowym? Jakieś błędy? Co instalacja to nowe błędy się pojawiają. Więc dużo szczegółów nie podam bo nie wiem. Teraz akurat pisze mi: Kernel panic - not syncing: VFS: Unable to mount fs on uniknown-block(0,0) Następna instalacja: GRUB Loading stage1.5. GRUB loadin, please wait... Error 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 20, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2008 :lammer: No to sorry, ja niestety wymiękam. Na "Error 15" to może tu coś (np. 1. link ) → http://www.google.pl/linux?num=100&hl=...=Szukaj&lr= [EDIT]Może w tej sytuacji warto się szarpnąć na DVD instalacyjne? Chyba, że w lapku masz tylko CD... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary666 Napisano Marzec 20, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2008 Może w tej sytuacji warto się szarpnąć na DVD instalacyjne? Chyba, że w lapku masz tylko CD... sad.gif DVD jest tylko problem polega na tym, że nie mam go jak nagrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi