R_Przemek Napisano Październik 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2004 Jest jakiś edytor HTML działający na linuxe ? a jak jest to jak się nazywa.... I mile widziana by była polska wersja językowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekz Napisano Październik 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2004 ja uzywam w X Quante jest tutaj mozna zainstalowac przez apt a pod terminalem uzywam poteznego vi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Październik 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2004 Jest jakiś edytor HTML działający na linuxe ? jest pare, uzywalem pico , bluefish i quanta. do wyboru do koloru: http://www.linuxsoft.cz/pl/sw_list.php?id_kategory=36 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perbeatus Napisano Październik 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2004 Osobiście polecam Bluefish, łatwy lekki i przyjemny i w dodatku z dużą ilością funkcji Dostępny przez (_apt'a_ → apta) ORT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Październik 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2004 Nie zapominajcie o Kompozytorze Stron (Composer) Mozilli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aave Napisano Październik 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 13, 2004 Quanta.kde.pl albo z Cross Over Office odpalic Dreamweavera MX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Październik 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 13, 2004 Ja szczerze odradzam Quanty (chociaż jeśli chodzi o interfejs to najbardziej mi się podoba), bo ciągle mi się wiesza i nie odzyskuje danych. Polecam Bluefish. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Październik 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 13, 2004 Ostatnio firma Linspire wypuściła ciekawy edytor HTML. Oparty na Gecko, otwiera stronki zapisane Dreamwaverem i FrontPagem itp... Strona domowa projektu to : NVU HTML EDITOR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aave Napisano Październik 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 13, 2004 Ja szczerze odradzam Quanty (chociaż jeśli chodzi o interfejs to najbardziej mi się podoba), bo ciągle mi się wiesza i nie odzyskuje danych. Polecam Bluefish. Pamietam, ze mialem cos takiego na Slacku; kazdy nowy dokument musialem zaczynac od spacji w innym wypadku - jakikolwiek inny znak powodowal natychmiastowe zamkniecie Quanty ps. oto dowod: DreamWeaver MX na Fedorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi