lagbart Napisano Marzec 24, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2008 zainstalowałem fedora 8 i nie mam internetu, a dokładniej wykrywa tylko kartę sieciową zintegrowaną z płytą główną a ja łączę się bezprzewodowo przez kartę Wireless 411g lub asmax pci-411g 54mbps wireless network pci adapter nie wiem jaka jest nazwa tej karty takie nazwy znalazłem w instrukcji a sterownik czy tam producent w systemie windows nazywa się " 802.11g Wireless LAN PCI Card " skąd mogę pobrać odpowiednie sterowniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maskaz Napisano Marzec 24, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2008 Googel naprawde prawde Ci powie...wiec sie nie wstydz go czasem zapytac Asmax PCI 411g to karta oparta na rtl8185. Masz 2 opcje: ndiswrapper albo cos kolo tego http://www.mandrivalinux.eu/showthread.php?t=102787 powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Marzec 24, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 24, 2008 BTW. lspci też prawdę Ci powie, użyj tego a będziesz wiedział co masz w obudowie i nie podawaj tutaj jak podaje wszyscy_wiemy_jaki_system bo on i tak często źle podaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lagbart Napisano Marzec 25, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2008 wpisałem to to LSPCI i widzi moją kartę teraz tylko jak ją zainstalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 25, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2008 tylko jak ją zainstalowaćCzytaj uważnie. maskaz powyżej podał Ci link. A ja przypomnę, że zanim napiszesz kolejnego posta, to Twoim obowiązkiem jest poszukać w Googlach i na forum. Wystarczy przestać być leniem i wpisać w wyszukiwarce forumowej "rtl8185". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi