th0res Napisano Marzec 25, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2008 Witam. Jestem sobie początkującym w Linuksie, więc z góry przepraszam za pewnie oczywiste dla większości pytania:D Od paru dni po trochę walczę sobie z fedorą i jestem coraz bliżej normalnego działania Mam pytanie dotyczące uruchamiania CpuSpeed. Startuje sobie on razem z systemem, ale po wczytaniu jest zatrzymany. Działa dopiero po ręcznym uruchomieniu. Oczywiście bez niego mojemu laptopowi bliżej do piecyka niż kompa;) Googlowałem dość dużo i dalej nei wiem jak to przestawić. Z góry dzię?i za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano Marzec 25, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2008 system-config-services I w menu ustawić "edytuj poziom uruchamiania" na "wszystkie" i na liście dla cpuspeed zafajkowac wszystko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
th0res Napisano Marzec 25, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2008 system-config-services I w menu ustawić "edytuj poziom uruchamiania" na "wszystkie" i na liście dla cpuspeed zafajkowac wszystko . Tak już zrobiłem wcześniej i nic to jakimś cudem nie daje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 25, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2008 a co pokazuje (w konsoli z roota): chkconfig --list | grep cpuspeed Nie pokazują się jakieś błędy/ostrzeżenia w czasie ręcznego uruchamiania serwisu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi