Phantox Napisano Marzec 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2008 Witam, Poszukiwani są ludzie na nowo powstające forum dotyczące komputerów, a głównie chodzi mi o ludzi którzy mogliby wspomóc swoją wiedzą dotyczącą Linuksa i przyczynić się do rozwoju forum. Ale wszyscy, którzy chcieliby zaspokoić swoją wiedzę będą mile widziani . Zainteresowanych proszę o kontakt na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Marzec 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2008 Witam, przyczynić się do rozwoju forum. Którego forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Marzec 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2008 Zgaduję, że nowo powstającego tylko adresu jeszcze nie ma Ja tam nie wiem tyle co tutejsi eksperci (tyle ile się nauczę z tego co przyjaciel terminal pokaże), aczkolwiek może bym się wpisał...tylko gdzie adres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Marzec 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2008 http://www.pclife.ugu.pl/ - kolega wysłał mi pm zamiast podzielić się z forumowiczami w wątku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantox Napisano Marzec 27, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2008 Większość for w regulaminie ma zakaz, reklamowania innych polskich stron. A niechciałbym aby na starcie temat został skasowany, więc nie podawałem linka. Nie mam aż tyle czasu ani chęci, aby na każdym forum czytać regulamin, więc wybaczcie ;-). Zachęcam do czytania i udzielania sie na tym forum, już kilku ludzi z for innych dystrybucji Linuksowych zarejestrowało się, wy także możecie się zarejestrować i przyczynić się do dalszego rozwoji forum. Zaznaczam że nie jestem administratorem forum, tylko zwykłym użytkownikiem ;-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Marzec 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2008 Hehe Fajnie wygląda dział "Linux" z ikonką Visty obok... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantox Napisano Marzec 28, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 28, 2008 Jak mówiłem jest dopiero na etapie rozwoju, ale jeszcze sporo rzeczy będzie trzeba zmienić. Mniędzy innymi ta ikonka, czy układ działów i tematów do nich przydzielonych, więc wszystko dopiero przed nami ;-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi