ktos Napisano Październik 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2004 Używam gnome i chciałby żeby się dowiedzieć w jaki sposób mam zmienić skórkę, żeby uzyskać surowe środowisko gnome. Dowiedziałem sie że to rozwiązanie mojego problemu czekam na odpowiedź objasniającą mi w jaki sposób mam to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Październik 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2004 A jakiego problemu jest to rozwiązanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos Napisano Październik 12, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2004 Problemem jest Bluecurve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dev Napisano Październik 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2004 Problemem jest Bluecurve A co z nim nie tak ? Zmienisz w preferencje - motyw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Październik 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2004 A tematy możesz znaleść np. tu: http://gnome-look.org/ UPDATE: Standardowa skórka w najnowszych wersjach nazywa się "glider", ale nie wiem czy jest w FC, a w Internecie nie udało mi się jej znaleść . IMHO Bluecurve jest najlepszym tematem . A już na pewno ma najładniejsze ikonki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos Napisano Październik 12, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2004 Oto jest pytanie czy Fedora daje możliwość włączenia "surowego" gnome przy instalacji, czy jest jakiś sposób żeby bez ściagania czego kolwiek z internetu używać gnome bez Bluecurve. Na przykład chciałbym mieć dwa paski u góry i na dole. Oto własnie mi chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi