azyl40 Napisano Kwiecień 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2008 Witam mam malutki problemik z zainstalowa przeglondarki Links: [azyl40@dhcppc0 ~]$ su - Hasło: [root@dhcppc0 ~]# yum install links Setting up Install Process Parsing package install arguments Requested dep: links is provided by installed package Nothing to do [root@dhcppc0 ~]# Co to oznacza jestm delikatnie słaby w Angielskim :-( pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Kwiecień 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2008 może dlatego że nie ma linksa tylko jest lynx ? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azyl40 Napisano Kwiecień 22, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2008 może dlatego że nie ma linksa tylko jest lynx ? :-)(_żeczywiście_ → rzeczywiście) ORT działa dzięki niesłyszałęm wcześcniej o lynx-ie pierwszy raz się stykam znim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Kwiecień 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2008 może dlatego że nie ma linksa tylko jest lynx ? :-) Jest jeszcze elinks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azyl40 Napisano Kwiecień 22, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2008 A który jest lepszy elinks czy lynx :?: mam narazie zainstalowanego lynxa ale chętnie yum-ne sobie elinksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Kwiecień 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2008 no to "yumnij" i porównaj sam który Ci będzie bardziej odpowiadał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azyl40 Napisano Kwiecień 22, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2008 no to "yumnij" i porównaj sam który Ci będzie bardziej odpowiadał. Muszę powiedzieć ,że lepszą moim zdaniem jest elinks ma jakoś tak bardziej wszystko ułożone. i nawet nie wiedziałem ale jest już od razu w systemie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi