booss Napisano Maj 13, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2008 Witam skonfigurowałem yuma wedłóg http://faq.fedorapl.org/ dodałem repozytoria jednak przy instalacji części oprogramowania na przykład sterowników ATI lub kodeków do odtwarzania mp3 yum wyświetla coś takiego: Loading "priorities" plugin Setting up Install Process Parsing package install arguments No package kmod-fglrx available. Nothing to do Jak sobie mogę z tym poradzić?? co mogę zrobić żeby móc zainstalować przynajmniej sterowniki do grafiki: ATI x1100 i kodeki do odtwarzania mp3 i filmów Pozdrawiam booss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Maj 13, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2008 Widać źle skonfigurowałeś. Pokaż co masz w pliku livna.repo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 13, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2008 Pokaż co masz w pliku livna.repoI jeszcze napisz czy masz Fedorę 8 czy może już 9. I jeszcze rpm -qa | grep livna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi