hiha Napisano Maj 14, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2008 Sciagnelam przez bittorrenta wersje 32-bitowa Fedory 9. Chcialabym sprawdzic sume kontrolna, ale plik z SH1sum jest pusty. Badzo prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 14, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2008 Chcialabym sprawdzic sume kontrolna, ale plik z SH1sum jest pusty.A jakby tak zamiast pytać zajrzeć na dowolny serwer FTP z obrazami Fedory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiha Napisano Maj 14, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2008 A jakby tak zamiast pytać zajrzeć na dowolny serwer FTP z obrazami Fedory? Przepraszam, ale to moje poczatki z fedora i nie jestem za bardzo zortientowana , a chce isc dalej :-) Moglbys mi podeslac link? No i dlaczego ten plik jest pusty? Czy powinnam jeszcze raz sciagac te wersje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legus Napisano Maj 14, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2008 Witam, Wierząc informacji jakie mozna znależć na stronach internetowych pliki z torrenta sa sprawdzane podczas sciagania. Nie ma więc koniecznośći weryfikowania. Pozdrawiam legus 50253a35b5ba128c9a57b2a10cbd829813fc5119 Fedora-9-i386-DVD.iso f92576227484a4eeda0e86a497836c67c34d20ef Fedora-9-x86_64-DVD.iso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 14, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2008 Moglbys mi podeslac link? No i dlaczego ten plik jest pusty?A skąd brałaś torrenta? Jeśli z fedoraproject.org, to i linki do innych źródeł pobierania są na tej samej stronie (fedoraproject.org). Plik jest pusty, bo IMHO to bittorrent dba o spójność pliku, więc i obrazu ISO znajdującego się w środku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiha Napisano Maj 14, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2008 A skąd brałaś torrenta? Jeśli z fedoraproject.org, to i linki do innych źródeł pobierania są na tej samej stronie (fedoraproject.org). Plik jest pusty, bo IMHO to bittorrent dba o spójność pliku, więc i obrazu ISO znajdującego się w środku. Tak, z fedoraproject.org. Dzieki. Witam, Wierząc informacji jakie mozna znależć na stronach internetowych pliki z torrenta sa sprawdzane podczas sciagania. Nie ma więc koniecznośći weryfikowania. Pozdrawiam legus 50253a35b5ba128c9a57b2a10cbd829813fc5119 Fedora-9-i386-DVD.iso f92576227484a4eeda0e86a497836c67c34d20ef Fedora-9-x86_64-DVD.iso dziekuje legus za te sumy. juz je sprawdzam dziekuje legus za te sumy. juz je sprawdzam Cos jest nie halo z ta suma kontrolna Wychodzi mi inna, o wiele krotsza. Sprawdzam powtornie, ale jesli bedzie znow inna, to Co robic? Cos jest nie halo z ta suma kontrolna Wychodzi mi inna, o wiele krotsza. Sprawdzam powtornie, ale jesli bedzie znow inna, to Co robic? Jest! Poradzilam sobie, suma sie zgadza :-) po prostu zamiast sh1sum wpisywalam md5sum... ---------------- Nie pisz postów pod własnymi - korzystaj z przycisku "EDYTUJ" pod postem. WalDo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi