MC' Napisano Maj 15, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2008 Witam, Miejmy nadzieję że inni potentaci pójdą tym śladem http://www.idg.pl/news/151668.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Maj 15, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2008 w wielkim bólach się ta VIA otwiera, ale mam nadzieję że po prostu nie ma kogoś kto by bachnął w stół i oddał całą specyfikację; gorzej by było, gdyby opóźnienia wynikły z kwestii licencyjnych, bo wówczas odwlecze się do końca świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Maj 15, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2008 Żeby to zrobili zanim zbankrutuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Maj 16, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 16, 2008 Żeby to zrobili zanim zbankrutuja Ja myślę, że oni to robią dlatego że wizja bankructwa zalgąda im w oczy i grają va-banq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi