Tomek Wałkuski Napisano Maj 15, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2008 Otóż - jak zainstalować komponent szyfrujący gdy: a) Firefox nie chce zainstalować go automatycznie, ręczna instalacja z *.xpi wyrzuca błędy, c) skopiowanie plików z *.xpi do ~/.mozilla/plugins/ nie działa tomek@fbox [~] $ java -version java version "1.6.0" OpenJDK Runtime Environment (build 1.6.0-b09) OpenJDK Client VM (build 1.6.0-b09, mixed mode) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Maj 15, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2008 W tym wypadku musisz zainstalować Javę od SUNa. Niestety ta nie jest tak bardzo rozwinięta aby móc "obsługiwać" banki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Maj 15, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2008 Podobno IceTea (OpenJDK to krok wstecz) jest dostępne w F9 (mówię podobno bo mam F8). Przelewy bankowe na IceTea działają (przynajmniej mojej siostrze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Maj 16, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 16, 2008 Podobno IceTea (OpenJDK to krok wstecz) jest dostępne w F9 (mówię podobno bo mam F8). Nie jest. IcedTea zostało zastąpione właśnie openJDK → http://developer.redhatmagazine.com/2008/0...ea-in-fedora-9/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Maj 16, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 16, 2008 Za czasów F8 (jakiś miesiąc po wydaniu), instalując javę z IcedTea to tylko na kilku nielicznych stronach działała. Mawet demo Opery Mini nie działało, nie mówiąc juz o banku (mama chciała wejść). Szczerze mówiąc, jak wczoraj sprawdzałem to demo Opery Mini działało, choć inicjalizacja troche muliła, ale jak z bankiem to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Maj 16, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 16, 2008 tu napisali że jednak IceTea jest dostępna: http://docs.fedoraproject.org/release-note...eplaces-IcedTea zresztą nie będę się upierał, może coś się przedawniło. [EDIT] chyba jednak nie umiem czytać po polsku ;P nie w tą mańkę działa zamiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Wałkuski Napisano Maj 16, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 16, 2008 Zainstalowałem Javę od Suna i wszystko działa Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi