LordD Napisano Maj 16, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 16, 2008 Jeśli rozumiecie ten błąd to powiedzcie mi o co tu chodzi i jak zrobić, żeby było dobrze, bo ja tego nie kumam (no może prócz jednego słowa "hebrew" odnoszącego się do nacji żydowskiej; czy żydzi zepsuli mi mplayer`a? ). MPlayer SVN-r25979 rpm.livna.org © 2000-2007 MPlayer Team CPU: Intel® Celeron® CPU 2.60GHz (Family: 15, Model: 2, Stepping: 9) CPUflags: MMX: 1 MMX2: 1 3DNow: 0 3DNow2: 0 SSE: 1 SSE2: 1 Compiled with runtime CPU detection. The flip-hebrew option can't be used in a config file. Error parsing option flip-hebrew=no at line 133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 16, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 16, 2008 A może bys łaskawie przeszukał forum zanim zadasz pytanie? Problem jest rozwiązany w innym wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordD Napisano Maj 16, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 16, 2008 W pliku /etc/mplayer/mplayer.conf zakomentuj linie 133 flip-hebrew=no (dodaj przed #) Ok, jakoś znalazłem (cytat powyżej). Wcześniej szukałem i było ciężko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Maj 16, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 16, 2008 Rozmawiałem z developerami mplayera. Problem znany i będzie rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 16, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 16, 2008 Wcześniej szukałem i było ciężko.Najlepiej przez Google: "site:fedora.pl <charakterystyczny kawałek błędu>" czyli w tym przypadku coś w rodzaju site:fedora.pl "flip-hebrew" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordD Napisano Maj 17, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2008 Rzeczywiście chyba jednak przez google lepiej jest szukać niż przez szukajkę forumową, nawet jeśli przeszukujemy tylko zawartość tego forum. Po prostu czasem jest tyle wyników, że łatwo jest przeoczyć właściwy wątek. (Szukałem słówka hebrew i szukajka forumowa nie dała żadnych wyników.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 17, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2008 (...) i szukajka forumowa nie dała żadnych wyników.)No niestety nie jest to najlepsza wyszukiwarka pod słońcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi