InIrudeBwoy Napisano Maj 17, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2008 Po upgradzie chodzi strasznie. Wolno jak muł. W F8 chodziło pięknie i szybko. To jakiś bug może? Dodam, że mam pydev zainstlowane do tego tylko. Na razie jadę w Kate i jestem zadowolony. Ale debugowanie będzie ciężkie tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Maj 17, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2008 Na razie odpalałem Eclipse tylko po to by zobaczyć czy działa, nie instalowałem jeszcze pydev, u mnie Eclipse działa o wiele szybciej niż na 8. Jak zawsze stawiałem system na nowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Maj 17, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2008 No właśnie, stawiałeś na nowo. Ja od premiery mam wątpliwości czy dobrze zrobiłem robiąc upgrade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Maj 17, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2008 Może to wina tej Javy OpenJDK, bo słyszałem że Eclipse potrzebuje Javy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Maj 17, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2008 No właśnie, stawiałeś na nowo. Ja od premiery mam wątpliwości czy dobrze zrobiłem robiąc upgrade. Tak jak pisałem zawsze zalecam wszystkim robić na czysto, bo to "gwarantuje" stabilność ... a ustawienia... no cóż po to jest oddzielny /home Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MitS Napisano Maj 17, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2008 Siema, ja instalowałem F9 od nowa i eclipse tak sobie chodziło więc przez (_yum'a_ → yuma) ORT wywaliłem całego i zrobiłem yum install eclipse* i teraz nie dość, że rzeczy które nie działały działają to jeszcze jest szybki. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Maj 17, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2008 Też robiłem upgrade, ale u mnie chodzi normalnie, uruchamia się chwilę i ogólnie działa troszkę szybciej niż w F8. Może coś ze starym configiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Maj 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 18, 2008 Lepiej Eclipse sobie sciagnac z stronki niz z repo. Dziala duzo lepiej a i potem ponowan instalacja to rozpakowanie eclipse do katalogu (wczesniej pakujemy swoja wersje owtyczkowana i skonfigurowana). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi