SeeM Napisano Maj 19, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 19, 2008 czasem przy uruchamianiu programów w Wine (czasem to jest Fallout, czasem Might and Magic) po prostu Xsy przestają działać; nie miałem tak w żadnej dystrybucji poza F9; konfiguracja Wine jest stara i sprawdzona, ale dla pewności przeniosłem ją na chwilę z katalogu domowego i na świeżej instalacji jest to samo jako, że wcześniej mi się to nie zdarzało - czy są jakieś logi Wine? logi xorga nic na ten temat nie zawierają; gdzie w ogóle można szukać czegokolwiek pomocnego? jedyne co mi przychodzi do głowy to brak sterowników nvidii, ale na razie tego nie sprawdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf Napisano Maj 19, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 19, 2008 Xy czy caly system sie zawiesza i tylko restart zostaje??? jesli to pierwsze, to usun [System\\CurrentControlSet\\Services\\Spooler] 1185916291 "Description"="Loads files to memory for later printing." "DisplayName"="Print Spooler" "ErrorControl"=dword:00000001 "Group"="SpoolerGroup" "ImagePath"="spoolsv.exe" "ObjectName"="LocalSystem" "Start"=dword:00000002 "Type"=dword:00000110 z system.reg. jesli to drugie, to moze tez zadziala. dla pewnosci zrob backup choc pewnie nie trzeba Ci tego mowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Maj 20, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 20, 2008 dzięki, chociaż nic nie pomaga, to zostawię rejestr bez tego klucza, na wszelki wypadek; zostawiam sprawę do nowego xorga i sterowników nvidii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi