~white Napisano Maj 26, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2008 Witam jestem poczatkujacym userem fedory , mam fedore 9 . na poczatku nie malem (_wogole_ → w ogóle) ORT muzyki , nic nie lecialo ale dalem sobie rade w alsa mixerze, po wlaczeniu muzyki , leci ona 10x szybciej, probowalem jakos to ustawic w asamixerze ale tam zadnej takiej opcji nie ma , w system preferenje -> dźwięk tez nic nie znalazlem. procek nie byl w zaden sposb podkrecany .(karta muzyczna zintegorwana) prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Maj 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 27, 2008 jakiego programu używasz do odtwarzania muzyki? czy dotyczy to wszystkich formatów i programów? jak radzi sobie xine / mplayer / xmms? czy w filmach jest to samo? dobrze by też było, gdybyś wysłał na jakiś darmowy FTP (chociażby na republikę) plik odtwarzający się za szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~white Napisano Maj 27, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 27, 2008 wszystko przyśpiesza, you tube, filmiki na necie muzyka (mp3) a zainstalowane mam rythmbox i do filmow totema w oba tych pprzypadkach jest tak samo no i na necie to samo sie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi