Karola2332 Napisano Czerwiec 11, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 11, 2008 Cześć Mam drukarke hp psc1315. Po napełnieniu pojemników z tuszem i wyrównaniu kolorów, drukarka drukuje tylko kolor czarny i żółty. Do tej pory wszystko było dobrze i nie wiem co mogło się stać. Zna ktoś może rozwiązanie na ten problem?? Byłabym bardzo wdzięczna. Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 11, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 11, 2008 Jesteś pewna, że Twój system operacyjny to Fedora a nie Windows? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karola2332 Napisano Czerwiec 12, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2008 (_napewno_ → na pewno) ORT wszystko jest dobrze. Już nie raz napełniałam kartridż i wszystko było w porządku. Myśle że to ma związek z czymś innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Czerwiec 12, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2008 Wielokrotne napełnianie kardridża osłabia jego jakość. Już nie raz napełniałam kartridżtutaj może być przyszyna. To "nie raz" mogło być o raz za dużo. Kup nowy kardridż. I nie odpowiedziałaś na pytanie: Jaki masz system operacyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karola2332 Napisano Czerwiec 12, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2008 Mam Windowsa XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Czerwiec 12, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2008 A jakie to jest forum ? Bo jakoś nie widzę tu nigdzie żeby coś o Windowsie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 12, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2008 Mam Windowsa XPPrzenoszę do działu "Noname" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Czerwiec 12, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 12, 2008 N/c (tak, wiem że to nic niewnoszący post, ale nie mogłem się powstrzymać ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi