Szymad Napisano Czerwiec 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2008 Witam. Mam problem, otóż zależało by mi na uźwiękowieniu systemu Linux (tak żeby system czytał). Dla środowiska Windows znalazłem takie jak Windows-Eyes i Jaws. Jawsa dla (_linuxa_ → Linuksa) ORT nigdzie nie mogłem znaleźć, Bardzo was proszę o pomoc w poszukiwaniach, lub o podanie alternatywnych programów. Z góry dzięki. Proszę o szybką odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Czerwiec 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2008 Chodzi Ci o syntezator mowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Czerwiec 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2008 Zainstaluj sobie nakładkę na yuma, yumex i szukaj po słowie speech . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymad Napisano Czerwiec 27, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2008 Ta, o syntezator mowy, który w miarę możliwości da się podczepić, aby czytał (np. po najechaniu myszką). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi