@WalDo Napisano Lipiec 4, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 4, 2008 (...)nie jest dodatek kompatybilny z wersja thunderbirda ktora posiadam.U mnie kdocker działa bardzo dobrze i jest jak sądzę bardziej uniwersalny niż wtyczka do konkretnej aplikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaKo Napisano Lipiec 4, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 4, 2008 u mnie tez ona dziala. tylko musze niestety za kazdym razem po zresetowaniu komputera właczać konsole i wpisywac polecenie zeby thunderbird byl w tray :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Lipiec 4, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 4, 2008 To sobie zrób skrót do menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaKo Napisano Lipiec 4, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 4, 2008 szukałem na google i na forum jak zrobic skrót do menu, ale niie znalezlem. Dlatego prosze o pomoc. Jestem nowym użytkownikiem linuksa i nie wiem czy dobrze zrozumialem co mam zrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Lipiec 4, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 4, 2008 szukałem na google i na forum jak zrobic skrót do menuMusisz mieć koniecznie w menu? To co napisałem wcześniej nie wystarcza? Zawsze to chyba łatwiej niż wpisywać z konsoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi