KelThuzad Napisano Lipiec 4, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 4, 2008 Mam dziwny problem. Bez żadnych kłopotów zainstalowałem Azureus. rpm -Ui azureus-debuginfo-3.0.3.4-7.fc8.i386.rpm i później próbowałem go znaleźć w ->Aplikacje->Internet ale go tam nie ma wiec postanowiłem w konsoli odpalić poprzez komendę Azureus lub a... , ale nic się nie stało a jeszcze wyskakuje mi, że nie ma takiej komendy. A np. Anjuta zainstalowałem bez najmniejszych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalashnikov Napisano Lipiec 4, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 4, 2008 rpm -Ui azureus-debuginfo-3.0.3.4-7.fc8.i386.rpm Zobacz co pogrubiłem i domyśl się samemu co jest nie tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KelThuzad Napisano Lipiec 4, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 4, 2008 Już znalazłem odpowiednia paczek, ale dalej nie wiem co to jest debuginfo. Poszukałem trochę i znalazłem to w Wikipedii "Debugowanie (z ang. debugging) – proces systematycznego redukowania liczby błędów w oprogramowaniu bądź systemie mikroprocesorowym, który zazwyczaj polega na kontrolowanym wykonaniu programu pod nadzorem debugera.". Tyle że dalej nie wiem o co chodzi z tym w rpm jak możesz to mógłbyś mnie oświecić był bym wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Lipiec 4, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 4, 2008 W skrócie: paczki debug nie są dla Ciebie, jak i większości zwykłych użytkowników. Unikaj ich jak ognia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi