menzoberanzen Napisano Lipiec 4, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 4, 2008 Zainstalowalem fedore 9 i draznia mnie dzwieki systemowe. nie moge znalesc systemu dzwiekowego. Czy ktos wie jak wylaczyc dzwieki systemowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf Napisano Lipiec 4, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 4, 2008 System>Preferencje>Sprzet>Dzwiek, druga zakladka. nietrudno znalezc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
menzoberanzen Napisano Lipiec 4, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 4, 2008 System>Preferencje>Sprzet>Dzwiek, druga zakladka. nietrudno znalezc. ciekawr tylko ja tego nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Lipiec 4, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 4, 2008 No to może podziel się, z jakiego środowiska graficznego korzystasz. Kolega powyżej zaproponował gnome-sound-properties, czyli pewnie KDE. Kde Control Center > Sound & Multimedia > System Notifications Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
menzoberanzen Napisano Lipiec 4, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 4, 2008 chcial bym dodac ze chodzi o KDE 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
menzoberanzen Napisano Lipiec 4, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 4, 2008 No to może podziel się, z jakiego środowiska graficznego korzystasz. Kolega powyżej zaproponował gnome-sound-properties, czyli pewnie KDE. Kde Control Center > Sound & Multimedia > System Notifications tylko ze nie mam Control Center (_niewiem_ → nie wiem) ORT czemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Lipiec 4, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 4, 2008 New K Menu -> System Settings -> Look&Feel -> Notifications Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Lipiec 4, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 4, 2008 Bo w KDE4 Nie ma Control Center, teraz jest System Settings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
menzoberanzen Napisano Lipiec 5, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2008 Bo w KDE4 Nie ma Control Center, teraz jest System Settings zgadza sie nawet tam jest zakladka do dzwieku ale nie da sie tam wylaczyc dzwiekow systemowych bo (_niema_ → nie ma) ORT tam zadnej opcji od tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Lipiec 5, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2008 Moze znajdz te pliki dzwiekowe i je skasuj? (tylko zrob backup ich wczesniej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi