Rohan Napisano Lipiec 10, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 10, 2008 Przed chwilą zainstalowałem fedorę 9 i mam problem. Bo pod Fedorą 9 internet jest wolny ok. 25 kb/s a pod windows xp angel edition inernet ma prędkość ok. 80 kb/s. dlaczemu na linuksie jest wolniejszy net niż na windowsie. Mam inetrnet w TVK Diana i prędkość powinna być ok. 80 kb/s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Lipiec 10, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 10, 2008 Przez co się łączysz? WiFi? Kabel? Czy jeszcze coś innego? pod windows xp angel editionZ ciekawości, co to jest? Pozatym, jesteś pewien że podajesz te same jednostki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Lipiec 10, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 10, 2008 I jesteś pewien, że w obu przypadkach mówisz o downloadzie z tego samego źródła? Jeśli tak, to czy sprawdzałeś na obu systemach możliwości łącza wykorzystując którekolwiek z dostępnych w trybie online narzędzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rohan Napisano Lipiec 11, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 11, 2008 Cytat(Rohan) pod windows xp angel edition Z ciekawości, co to jest? biggrin.gif To najnowsza wersja Widows XP i łączę się przez połącznie kablowe i z tego samegoźródła pobieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shai Napisano Lipiec 11, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 11, 2008 To najnowsza wersja Widows XP i łączę się przez połącznie kablowe i z tego samegoźródła pobieram. Sprawdź na obu systemach prędkość w serwisie numion.com (na przykład) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi