scipawka Napisano Lipiec 13, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 13, 2008 Witam serdecznie. Od niedawne jestem mam zainstalowaną Fedorę 64 bit. Pomimo kilkudziesięciu prób zrobienia dowiązania do przeglądarki internetowej (Seamonkey) nie mogę za Chiny Ludowe tego zrobić Przeszukałem całe forum, ale nie znalazłem odpowiedniego postu, który byłby mi pomocny. Było parę ale kończyły sie na "już sobie poradziłem" itp. Próby zrobienia dowiązania z wersji 32bit nie przyniosły rezultatu. Ps. Java jest 64bitowa Proszę o pomoc, może ktoś się spotkał z podobnym zagadnieniem. Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurzawa Napisano Lipiec 13, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 13, 2008 A czy mógłbyś napisać o jaką jave Ci chodzi czy tą od sun-a czy icedtea? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Lipiec 13, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 13, 2008 A czy mógłbyś napisać o jaką jave Ci chodzi czy tą od sun-a czy icedtea? Raczej OpenJDK czy GCJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scipawka Napisano Lipiec 13, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 13, 2008 sorry że nie napisałem - java sun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Lipiec 13, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 13, 2008 Niewykonalne, sun java 64 nie pozwala na używanie jej w przeglądarce, tylko konsola (* przy pobieraniu javy na stronie sun). Użyj innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scipawka Napisano Lipiec 13, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 13, 2008 dzięki Zainstalowałem zwykłą 32 bit i poszło. Sorry za zamieszanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi