minolone Napisano Lipiec 15, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 15, 2008 Witam. jestem tutaj nowy, chcialbym sie od was dowiedziec czy istnieje jakis sposob na zainstalowanie sterownikow na fc9, i czy ktos moze wie kiedy maja wyjsc pod Xorg 7,4, w innych opikach bylo mowione o 2 miesiacach a juz tyle minelo i dalej nic nie ma, moja karta to HD 3650 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Lipiec 15, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 15, 2008 7.4 is currently under development Tak więc póki co jedyne co możesz zrobić to downgrade xorg-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
minolone Napisano Lipiec 15, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 15, 2008 a czy moglbys mi powiedziec jak mam to zrobic? jestem zielony w (_linuxie_ → Linuksie) ORT z gory dzieki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Lipiec 15, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 15, 2008 http://fedoraforum.org/forum/showthread.php?t=155503 Zabierz się za to tylko jeśli faktycznie jest Ci to niezbędne. Nie zapomnij na samym początku sprawdzić, czy Twoja karta jest na liście obsługiwanych przez sterownik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi