artur56 Napisano Lipiec 15, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 15, 2008 Witam Mam problem polegający na tym , że od czasu kiedy na fedorze 8 zainstalowałem sterowniki do mojego Geforce 9550 i włączeniu compiza samoistnie co jakis czas siada mi obraz - tzn gaśnie ekran i tak jaby nie dostawał sygnału. Czasami dzieje się tak od razu po włączeniu, czasami siedze pół dnia i nic , po czym wlącze np. opere i znowu gaśnie. Wczesniej było okej wiec mysle ze to geforce albo compiz. Warto chyba jeszcze dodać , że siedze na Gnomie, a kiedy to sie dzieje , to tak jaby gnome sie zwieszał, "pipie " głośniczek z komputera i dopiero gaśnie ekran. Ma ktos jakis pomysł co bym mógł z tym zrobic ? dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Lipiec 15, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 15, 2008 Jaki dokładnie jest to sygnał? (niski, wysoki, krótki, długi, przerywany, etc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur56 Napisano Lipiec 15, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 15, 2008 przerywany chyba jak dobrze pamietam jak sie powtórzy to zapamietam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi