borzole Napisano Lipiec 16, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 16, 2008 taki malutki problem mam, włączam sobie słownik kydpdict przy przeglądaniu english stronek i za każdym razem muszę zaznaczyć "zawsze na wierzchu" żeby mi słownik nie znikał. Słownik mam wtedy w miejscu paska z zakładkami, bardzo wygodne. ..ale Jak przypisać na stałe reguły do danej aplikacji w GNOME? ps. alternatywnie: jak otworzyć dowolną aplikację w pasku bocznym firefox'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Lipiec 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2008 Jeśli używasz compiza to w ccsm jest wtyczka "Typy okien" i tam, w polu "Ponad" możesz ustawić okna, które będą zawsze na wierzchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Lipiec 18, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2008 Nie, nie używam compiza (stronie od efektownych wodotrysków, wolę użyteczność). Zastanawia mnie czy nie ma jakiegoś uniwersalnego przełącznika uruchamiając aplikację w terminalu. Ciągle nie mam czasu sprawdzić czy DevilsPie to potrafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Lipiec 19, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 19, 2008 Wygląda na to, że potrafi: http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=75749 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi