Subaru Napisano Lipiec 26, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 26, 2008 Witam Tak pomyślałem, że to będzie najlepszy dział do tego "drobnego" problemu Zainstalowałem Heroes of M&M 3 wersję Linux (Odrodzenie Erathi) i o ile w Fedora 7 bądź 8 działało bez problemów to teraz się nie uruchamia... dodam co wypluła konsolka X Error: 146 Request Major code 136 (XFree86-DGA) Request Minor code 1 () Error Serial #17 Current Serial #17 Domyślam się, że rozchodzi się o te dziwne XFree86-DGA lecz nie mam pomysłu co i jak, szukałem w Yum różnych pakietów mających w nazwie XFree jednak nic nie znalazł Jest na to jakieś "lekarstwo" :?: Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam Subaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Lipiec 26, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 26, 2008 masz zainstalowany pakiet libXxf86dga ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Lipiec 26, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 26, 2008 Zainstalowane pakiety libXxf86dga.i386 1.0.2-2.fc9 installed Wygląda na to, że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi