qmic Napisano Lipiec 30, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 30, 2008 Nieopatrznie sobie zrobiłem update do Rawhide Ma ktoś pomysł jak zrobić downgrade ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Lipiec 30, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 30, 2008 Ja bym wyłączył repo testowe czy tam developerskie. Po pewnym czasie chyba będziesz miał paczki ze stable. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Lipiec 30, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 30, 2008 spróbuj yum update --allow-downgrade \*.fc9.\* Chociaż ie mam pojęcia CZY i JAK to zadziała. Jeśli zadziała, to dobrze przejrzyj też paczki czy odpowiednie instalować chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Sierpień 4, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 4, 2008 Nie ma takiej opcji --allow-downgrade, opcja wyłączenia rawhide też nic nie daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Sierpień 4, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 4, 2008 ten gość miał niegłupi pomysł, użył tylko (_rpma_ → RPM-a) ORT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Sierpień 4, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 4, 2008 Nie ma takiej opcji --allow-downgrade, opcja wyłączenia rawhide też nic nie daje. No bo by wypadało najpierw zainstalować plugin yum-allowdowngrade do yuma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi