carmamir Napisano Lipiec 31, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 31, 2008 Mam problem z wydajnością mojej Fedorki 9 :/ Jak przeglądam coś na Firefoxie podczas scrollingu obrazu obraz jakby skacze (wygląda to jak na Windzie bez sterów grafiki), również mam czasami problem z wydajnością gdy coś Fedora tam sobie robi (kilka min. po włączeniu systemu, ew. po włączeniu sieci), mysz nie reaguje prawidłowo, tylko ma duże opóźnienia lub skoki (brak precyzji)... Laptop z Turion 4000+, 1GB RAM, 100GB HDD, X700 256MB DDR.... Ma ktoś jakiś pomysł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Lipiec 31, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 31, 2008 A sterowniki do karty zainstalowane? Jeśli tak to skąd i w jaki sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysyr Napisano Sierpień 1, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 1, 2008 wklej co wyswietla ci glxinfo powinienes miec cos takiego "direct rendering: Yes" wtedy problem trzeba szukac gdzies indziej. pzdr. edit: daj jeszcze hdparm -tT /dev/xxx byc moze problem lezy po stronie sterownikow do dysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi