Skocz do zawartości

Fedora 9 Zainstalowana - Co Dalej?

Red_Bullet

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

Zainstalowałem sobie Fedorę 9. Niestety ostatni raz z Linuxem miałem styczność gdzieś w okolicach 2003 roku. Jako że zastąpiłem windę linuxem to zastanawiam się czego użyć do oglądania filmów? Chcę wykorzystywać teraz (_linuxa_ → Linuksa) ORT tak jak kiedyś windowsa. Aha czym się teraz odsłuchuje mp3? Kiedyś był xmms, a teraz? No i jeszcze czy po instalacji jest wskazane zmienić jądro na nowsze?

Pozdrawiam.

@Red_Bullet, proszę niezwłocznie zapoznać się z regulaminem forum. Człowieku, przecież Ty nawet minimum wysiłku w poznanie systemu nie włożyłeś. Jak już zainstalowałeś sobie system, to może bys tak zalogował się i zajrzał jak menu jest zbudowane. Jakbyś zajrzał, to byś zauważył np."Multimedia" i inne takie.

A jakbyś przeczytał tytuły wątków podpiętych w tym dziale, to byś zauważył "Odpowiedniki linuksowe dla początkujących", ale po co czytać, jeszcze głowa i oczy rozbolą, jeszcze trzeba będzie samemu coś wymyśleć :ph34r:

Ludzie ile razy mozna pisać dokładnie o tym samym, zacznijcie myśleć i nauczcie się czytać. Proszę...

Temat zamykam :angry:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...