Piotrek23 Napisano Sierpień 22, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 22, 2008 To jeszcze nie koniec problemów, gdy cieszyłem się że w systemie wszystko działa okazało się iż podstawowe składniki wchodzące w środowisko Gnome, nie działają tzn, np narzędzie do zrzutów ekranowych, gdy chce je uruchomić lub włączyć przyciskiem PrintScreen, wyskakuje mi okno ze zgłaszaniem błędu; BugBuddy tak samo jest w przypadku zarządcy archiwów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Sierpień 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 22, 2008 Nie wiedząc o jakich błędach mowa nic Ci nie pomożemy. A poza tym skoro to już nie jest związane z bazą rpm to powinieneś otworzyć nowy wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lecho Napisano Marzec 11, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 11, 2010 miałem dokładnie ten sam problem pomogła komenda rpm -vv --rebuilddb inne komendy wywalały błąd. PS. na 100% pewien nie jestem czy to była ta komenda bo wcześniej coś jeszcze dłubałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Marzec 11, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 11, 2010 No to podałeś komendę której nie jesteś pewny, odkopując przy tym temat sprzed ponad 1,5 roku Szacunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi