Krycha Napisano Sierpień 21, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2008 Na poczatku powiem ze dopiero zaczołem bawic sie w linuxach itp. ale nie kapuje tego ze wkładam płytke instalacyjna i wyskakuje mi takie ooo cos:PXE-53 NO BOOT FILENAME RECEIVED i nie wiem co to jest prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Sierpień 21, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2008 Skąd masz płytkę? Jaki masz sprzęt? Wyłączenie opcji bootwania przez sieć (wake on lan) może pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krycha Napisano Sierpień 21, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2008 płytke nagrałem z iso a iso sciagłem z stronki ale nie pamietam jaka a ma pentium 2.4GHZ 1giga ramu radeon 9600 pro i duzo wolnego na dysku;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Sierpień 21, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2008 A jak z tym "wake on lan"? Sumę kontrolna ściągniętego obrazu ISO przed nagraniem sprawdziłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krycha Napisano Sierpień 22, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 22, 2008 Tak dzis dopiero sprawdziłem i jest ok z konfigurowałem karte i tez lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Sierpień 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 22, 2008 No to ja nie mam pomysłu. P.S. z konfigurowałemz...kąd? Ludzie... Skąd takie pomysły na pisownię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Sierpień 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 22, 2008 Jaką architekturę ściągnąłeś? Podaj nazwę pliku jaki pobrałeś, tam pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi