elKonrad Napisano Wrzesień 9, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 9, 2008 Witam, Mam fedore 7 na serwerze i mam karte d-link dwa 547 DRAFT-N. Czy ktos sie mzoe oreintuje kiedy ath9k zostanie zaimplementowany w fedorze w jadrze lub spaczkowany jako kmod? Pozdrawiam, Konrad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Wrzesień 9, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 9, 2008 Na pewno nie zostanie w F7, jako że ta nie jest już oficjalnie wspierana. Natomiast afaik został już dodany do kernela 2.6.27. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrew Napisano Wrzesień 10, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 10, 2008 Witam! Dla F8 i F9 można spróbować kierując się: wireless W skrócie: ściągamy i instalujemy interesujący nas kernel i kernel-devel z kernel ściągamy compat-wireless[-old]-2.6.tar.bz2 dla odpowiedniego jądra rozpakowujemy, kompilujemy, instalujemy itd. Cieszymy się jak działa Wypróbowałem z powodzeniem z: F9 (kernel-2.6.25.14-108.fc9.i686) z wymienionego wyżej linku compat-wireless-old.tar.bz2 karta Dlink DWA-645 Pozdrowienia, andrew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi